MS 365 (Office 365)

Hoe goed bent u met MS 365? Weet u eigenlijk wel welke apps er allemaal zijn binnen MS 365? U komt wel van a naar b, maar is dit volgens uw gevoel de meest handige manier? Heeft u vaak hulp nodig van uw collega’s of komen uw collega’s juist met vragen bij u? Hoe kan ik het beste samenwerken met MS 365?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om effectief samen te werken. Maar…het is ook nog nooit zo moeilijk geweest om effectief samen te werken. We beschikken over de modernste tools die ons leven makkelijker zouden kunnen maken. Als we deze alleen niet beheersen kan het juist het tegenovergesteld resultaat geven.

Wanneer u nog geen cursus hebt gevolgd, of misschien lang geleden, is er een grote kans dat u werkt op uw eigen aangeleerde manier. Een computer is inmiddels heel wat meer dan een digitale typemachine. Met elke nieuwe versie van Office zijn er weer nieuwe mogelijkheden, maar heeft u de tijd om dat allemaal bij te houden?

typemachine in logo 1

In de waan van de dag is het vaak moeilijk om tijd te besteden aan het bedenken van een efficiënte oplossing. Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik hoor vaak van deelnemers dat zij het al een verademing vinden om eens een dag goed te kunnen reflecteren op hoe zij werken in Office. Een Office-training is een leuke en goede manier om uw kennis weer op peil te brengen.

Een incompany training is al mogelijk vanaf € 849,- ex. btw