Over Ruben Training

Iedereen hoort zich thuis te voelen in een digitale omgeving. Beter omgaan met de programma’s waar u dagelijks mee werkt zorgt voor meer werkplezier, minder gemopper en zorgt ervoor dat u zonder afleiding kan doen waar u goed in bent. Zonder het gevoel te hebben dat u af en toe tegengewerkt wordt door de techniek.

Ik denk dat iedereen wel de waarde van een goede training inziet. Maar voor velen is de tijdsinvestering en de prijs vaak een struikelblok. Het is een dag waarop u niet aan het werk bent en ondanks dat het uiteindelijk veel op gaat leveren is het een behoorlijke investering. De vicieuze cirkel van het niet hebben van tijd om uiteindelijk tijd te besparen is moeilijk te doorbreken.

Ik kan u helpen deze cirkel te doorbreken.

Is een training niet te duur?

Een gemiddelde MS Office training kost al snel 395  euro (ex.btw) per deelnemer. Een incompany training bij Ruben-Training voor maximaal 12 deelnemers kost maar 585 euro (ex.btw). Dat houdt in dat u met 2 deelnemers al voordeliger uit bent. Waarom deze prijs? Ik wil dat zoveel mogelijk mensen een training kunnen volgen en dat bedrijven ervoor kunnen kiezen jaarlijks de training terug te laten komen. Het nadeel van een training is namelijk dat de opgedane kennis snel weer wegzakt, zeker als het niet dagelijks wordt gebruikt. Herhaling vind ik daarom belangrijk.

Waar haal ik de tijd vandaan?

Met een incompany training bent u gewoon op kantoor en hebt u niet extra reistijd naar een trainingslocatie. Omdat de trainingen op maat gemaakt zijn worden er alleen relevante onderwerpen behandeld waardoor de tijdsinvestering zo effectief mogelijk  wordt benut. Ik besteed in mijn trainingen veel tijd aan techniek en een goede stevige basis. Met deze basis is het veel makkelijker uw werk te automatiseren. Daardoor zult u veel minder tijd kwijt zijn aan zaken zoals opmaak in Word en PowerPoint of aan onnodig “handwerk” in Excel.

Nog minder tijd per keer kosten de webinars. Korte sessies van 45 minuten en aansluitend 15 minuten oefeningen en gelegenheid voor vragen. Deze webinars kunt u gewoon op uw werkplek (met internetverbinding) volgen. Dit zorgt ervoor dat u minimale tijd op een dag kwijt bent aan een training en dat u toch het gevoel hebt en de voordelen van een klassikale les. Omdat er per week 1 webinar is heeft u ook tijd om de geleerde stof u eigen te maken. Het stelt u verder in de gelegenheid het volgende webinar gerichte vragen te stellen.